mevrouwcrypto.nl

Handelaren kunnen een verscheidenheid aan cryptocurrencies kopen, verkopen en omzetten op cryptocurrency exchanges. Om cryptocurrencies te kunnen verhandelen met het volume dat ze nu hebben, zijn ze essentieel. Hoewel sommige specifieke financiële oplossingen bieden, bieden sommige exchanges de meest concurrerende tarieven of snelheden.

Lees verder om meer te weten te komen over de top cryptocurrency exchanges, hoe ze werken, en welke je zou moeten kiezen.

Coinbase

Coinbase

Waarom we het gekozen hebben: Vanwege de gebruiksvriendelijke interface, talloze instructiebronnen over onderwerpen als volatiliteit en blockchain, evenals de sterke beveiligingsfuncties, denken we dat Coinbase de beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners is.

Het is waarschijnlijk dat je van Coinbase hebt gehoord als je bekend bent met cryptocurrencies. Een van de grootste en meest bekende uitwisselingen in de Verenigde Staten, haar toetreding tot de open markt vorig jaar werd door velen gezien als het legitimeren van de cryptocurrency-industrie.

Met een eenvoudige onboarding procedure die consumenten vergemakkelijkt in de handel, het Coinbase platform doet een opmerkelijk werk van het verminderen van de toegangsdrempel voor het investeren in cryptocurrencies. De lay-out van het platform maakt het gemakkelijk om te navigeren en tegelijkertijd cryptocurrency te beheren.

Bovendien biedt Coinbase een brede selectie van direct beschikbare en grondige educatieve middelen. Via het Coinbase Earn-programma, dat gebruikers leert hoe ze bepaalde cryptocurrencies kunnen verhandelen en hen beloont met gratis cryptocurrency, worden gebruikers gestimuleerd om deze hulpmiddelen te gebruiken.

Tot slot is het belangrijk om de beveiligingsmaatregelen van de exchange te benadrukken: Alle versies van Coinbase’s platform maken gebruik van twee-factor authenticatie, 98 procent van de cryptocurrency van zijn gebruikers wordt offline gehouden, en het bedrijf heeft een verzekeringspolis om custodial accounts tot $ 250.000 te dekken. (in lijn met de FDIC-dekkingslimieten per depositohouder). Vanwege deze effectieve beveiligingen is Coinbase uiteindelijk de moeite waard, ondanks de hogere kosten.

Gebruikers die Coinbase waarderen, maar meer geavanceerde grafieken en handelstools willen, zouden Coinbase Pro kunnen bekijken, het tweede uitwisselingsplatform van het bedrijf.

Binance.Us

Binance

Waarom we het kozen: Van alle handelsplatforms die we hebben bekeken, heeft Binance.US een van de meest genereuze kostensystemen, dus besloten we dat het de beste cryptocurrency-uitwisseling was voor goedkope vergoedingen.

Door handelsvolume is Binance de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld, en Binance.US, zijn binnenlandse tegenhanger, heeft veel van de voordelen van zijn moederbedrijf. Een concurrerende maximale 0,1 procent maker / nemer kosten is een van de belangrijkste attracties. Naarmate je handelsvolume toeneemt, dalen deze kosten geleidelijk vanaf het bescheiden beginpunt.

Er zijn ook kortingen beschikbaar bij Binance.US bij het kopen en verkopen van andere cryptocurrency’s met gebruik van de eigen cryptocurrency van het bedrijf, BNB.

Veel van de cryptocurrency’s die beschikbaar zijn op de beurs kunnen worden gekocht met USD als u cryptocurrency direct wilt kopen, waardoor u geld bespaart op omzettingskosten. Geavanceerde gebruikers kunnen bovendien genieten van de uitgebreide marktdashboards van het platform, margehandel en de diversiteit aan ordertypes, waaronder limietorders, marktorders en stop limietorders, dankzij de verscheidenheid aan kortingen en aankoopmogelijkheden.

Crypto.com

Cryptocom

Waarom we het hebben geselecteerd: Vanwege zijn talrijke niveaus van verdediging tegen cryptocurrency-fraude en online bedreigingen, stelden we vast dat Crypto.com de beste cryptocurrency-uitwisseling was voor beveiliging.

De meerderheid van de betrouwbare crypto-uitwisselingen heeft een sterke cyberbeveiligingsinfrastructuur, maar Crypto.com blinkt echt uit op dit gebied. De uitwisseling staat op de eerste plaats van de top 100-uitwisselingen door cybersecurity rating volgens het Cybersecurity Ranking and CERtification Platform.

Crypto.com gebruikt een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen om de crypto-activa van klanten op zijn handelsplatform te beschermen, waaronder frequente software peer-review, offline koude opslag voor alle crypto, en een gereguleerde custodial bankrekening voor fiat geld. Samen met een wachtwoord, biometrie, e-mail, telefoon, en authenticator verificatie, maakt het ook gebruik van multi-factor identificatie.

Bovendien heeft het platform met succes een aantal penetratietests doorstaan, die cyberaanvallen simuleren en gebruikt worden om de veiligheid van het systeem te meten, en ook bewijs geleverd van zijn financiële stabiliteit in de loop der tijd.

Niet alle aantrekkingskracht van Crypto.com is gerelateerd aan veiligheid. Van alle bedrijven op onze lijst, heeft de uitwisseling de meeste valutaopties, met meer dan 250 munten.

Andere belangrijke functies zijn margehandel, prepaid visakaarten voor het gebruik van cryptocurrency, crypto-leningen, en zijn niet-custodiale DeFi wallet, waarmee gebruikers cryptocurrency op hun eigen snelheid kunnen verzenden en rente kunnen verdienen op tokens.

Block.fi

blockfi

Waarom we het hebben geselecteerd: BlockFi is de beste cryptocurrency-uitwisseling voor het verdienen van rente, omdat het klanten in staat stelt geld te lenen met Bitcoin als onderpand en rente te verdienen op hun cryptocurrency holdings.

Terwijl de meerderheid van cryptocurrency-uitwisselingen grote handelsvolumes beloont met bonussen en kortingen, heeft BlockFi ervoor gekozen zich te richten op het ontwikkelen van financiële producten voor meer voorzichtige beleggers.

De BlockFi Interest Account van de beurs, die maandelijks samengestelde rente biedt aan beleggers in cryptocurrency die hun activa op de rekening opslaan, is zijn belangrijkste verkoopargument. Daarnaast stelt het platform gebruikers in staat om hun eigen bitcoin te gebruiken als onderpand voor een lening.

BlockFi biedt innovatieve financiële producten, evenals een kosteneffectieve tariefstructuur en robuuste cyberbeveiliging. De beurs rekent geen transactiekosten voor de handel op zijn platform, maar wel spreadkosten en opnamekosten. BlockFi gebruikt methoden zoals twee-factor authenticatie en allowlisting, waarmee gebruikers opnames kunnen beperken tot specifieke adressen of deze helemaal kunnen verbieden om diefstal te voorkomen, om uw gegevens privé te houden.

Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat BlockFi en andere gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten en diensten met aanzienlijke risico’s gepaard gaan die verband houden met de technologie van het programma, de betrokken activa, en naleving van de regelgeving.

Bisq

Bisq app

Waarom we het hebben geselecteerd: We hebben Bisq geselecteerd als de beste gedecentraliseerde exchange omdat het de geest van Bitcoin het beste belichaamt door een open-source, volledig gedecentraliseerd platform te houden zonder de ondersteuning van munten te beperken.

Bisq, voorheen bekend als Bitsquare, biedt de duidelijke, gebruiksvriendelijke interfaces en uitgebreide ondersteuning van munten van gecentraliseerde exchanges in een gedecentraliseerde setting. Het initiatief wordt ondersteund door individuele reddingen en bijdragen van de gebruikersbasis van het platform omdat het is gemaakt met behulp van open-source software, waardoor het ontwerp ervan publiekelijk toegankelijk is.

Bisq vereist niet dat gebruikers persoonlijke informatie verstrekken om te kunnen handelen op de site, noch vereist het een derde partij om bitcoin transacties uit te voeren. Het is een geweldige vervanging voor Bitcoin aanhangers die toegang zoeken tot een breed scala van andere valuta’s, waaronder Cardano, XRP, en Dogecoin. In feite is het ongebruikelijk om zoveel digitale valuta – inclusief fiatgeld – te ondersteunen op gedecentraliseerde beurzen.

De beveiligingsfuncties van het platform, zoals multisignature en een veiligheidsstortingssysteem, verbeteren ook de inherente veiligheid en privacy van gedecentraliseerde uitwisselingen door ervoor te zorgen dat beide partijen zich eerlijk gedragen en volledige controle over hun geld behouden tijdens het handelsproces.

Wat te overwegen bij het selecteren van een cryptocurrency-uitwisseling

Crypto advies

Functionaliteit en beveiligingsfuncties zijn de twee belangrijkste criteria om te overwegen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling. Welke functies je ook wilt gebruiken, zoals fiat-naar-valuta handelsparen, liquiditeit aggregatie, of bepaalde altcoins en stablecoins die je wilt verhandelen, de exchange van je keuze moet de meerderheid, zo niet alle, van hen bevatten. Extra verdedigingslagen tegen hackers moeten worden aangeboden, zoals twee-factor authenticatie en Bitcoin-sloten.

Iets anders om rekening mee te houden is gebruiksvriendelijkheid, wat cruciaal is voor beginnende handelaren die het moeilijk kunnen vinden om platforms met een minder intuïtieve gebruikersinterface te gebruiken. Een grotere gebruiksvriendelijkheid kan echter ook voordelig zijn voor ervaren handelaren.

Hoe te controleren of een cryptocurrency exchange betrouwbaar en veilig is

Het is cruciaal om uit te kijken voor nepwebsites en mobiele apps bij het winkelen voor een crypto-uitwisseling. Zelfs als het platform betrouwbaar lijkt, let dan op eventuele typografische fouten, twijfelachtige branding en, in het geval van een website, of er een klein slotpictogram aanwezig is dat veiligheid aanduidt in de buurt van de URL-balk.

Afgezien van fraude, is het cruciaal om jezelf er voortdurend aan te herinneren dat het handelen in cryptocurrencies riskant kan zijn. Cryptocurrencies zijn vrij gevoelig voor snelle prijsstijgingen en -dalingen die zelfs de meest deskundige beleggers niet met vertrouwen kunnen voorspellen.

Financiële goeroes adviseren om voorzichtig te zijn en uw investering in bitcoins te beperken tot niet meer dan 5% van uw totale portefeuille.

Openen van een cryptocurrency exchange rekening

Elke cryptocurrency exchange heeft een unieke setup en registratieprocedure. Bij sommige exchanges kunt u een rekening openen zonder gevoelige informatie te verstrekken of uw identiteit te bewijzen. Anderen zullen strenge “Know your Client” (KYC) procedures opleggen aan nieuwe gebruikers om te voldoen aan de Amerikaanse overheidsregels gericht op het voorkomen van fraude en het witwassen van geld.

Sommige onderdelen van de registratie zijn echter gemeenschappelijk voor alle systemen. Voor de meeste cryptocurrency exchange sites heb je de volgende details en documentatie nodig om een rekening te openen:

  • Uw volledige naam en geboortedatum
  • Uw contactgegevens (telefoon, e-mail)
  • Uw fysieke locatie het socialezekerheidsnummer dat u hebt
  • een foto van u met een door de overheid uitgegeven ID (zoals een rijbewijs of paspoort) en een scan van het document

Typisch, na het verstrekken van uw persoonlijke informatie, zult u een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd om uw e-mailadres te valideren. Sommige beurzen kunnen bovendien vragen naar uw interesse in het verhandelen van cryptocurrencies en willen een kopie van een energierekening die naar uw echte locatie is gestuurd. Vervolgens moet u een betalingsmethode toevoegen om geld te storten op de exchange en te beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *